Читатели

           

Много ми допадна поезията на Светлина Трифонова! Наистина носи в себе си светлина, а илюстрациите са повече от прекрасни и зареждащи! Една от книгите, която отварям когато търся спокойствие и хармония. –

Марина, февруари 14, 2019

Книга, която винаги може да стои на нощното ви шкафче и когато имате нужда да прочете нещо истинско, дълбоко и вдъхновяващо, да посягате към нея.
Продължавай да бъдеш себе си, Светлина и да следваш зова на сърцето си! Сигурна съм, че занапред те чакат още много успехи! – 

Кристина Ликова, 20 ноември 2018

Една книга, която ме изпълва с уют, топлина, нежност, спомени дори. Една книга, която всеки трябва да прочете. Една книга, която използвам в работата си и която носи радост на моите клиенти. Една книга, която просто трябва да имаш.

Даниела Бакърджийска, 18 септември 2018

Светлина, добро утро! Днес се замислих за посланията на Руми и осъзнах, че ти всъщност изучаваш и четеш философията на Любовта. Ето защо, стиховете ти разтърсват. Ти наистина си „Пречиствателна станция“ и всеки път, когато прочета нещо твое, първо плача и после се чувствам пречистена. Не вярвах, че на една ръка разстояние може да има такава душа, днес. Казвам ти го, защото като поет трябва да знаеш, че изпълваш предназначението си и се надявам един ден в час по История на българската литература, секция Романтизъм от 21 век, твоето име да е там. Всеки ден прочитам стиховете ти и просто не мога да те помоля за това, освен да дерзаеш с твоите неща. Пишеш като Романтик от 17 век. Все едно от там си се катапултирала тук и сега. Не бях чела нещо подобно отдавна.

Катина Спирова, март 2019

Ако искате и вашия отзив или препоръка да бъде публикуван пишете ни тук. 

Нямате книгата? Поръчайте я директно от автора с послание

Facebook Comments

This post is also available in: English (Английски)