Божествен разговор с Душата

         Здравейте, Читатели!

    В Писма в „Soliloquy, където сме и аз, и ти“ събрах част от своите разкази-писма. Тя отразява състояния. За всяко състояние има писмо. Преходни състояния, неща които съм видяла, преживяла или преодоляла като такива към онзи момент. Идеята им е да послужат, когато минаваме през предизвикателства.

Soliloquy не е дума, а състояние и осъзнаване. Задълбочаването е неободимо, за да разберете ролята на писмата. Целта им е да развият поглед, а не да кажат всичко или да ви накарат да вярвате, в каквото и да е.

Защото работата, която истински си струва е тази, която е помогнала да развие нещо в другия. Работата е да развият нещо.

Писма в Soliloquy, където сме и аз, и ти или

            В около 112 страници, 50 писма и няколко картини, имате на разположение за четене 50 „писма-преводачи“, в които да се учим да говорим с Душата си, когато е поставена пред какво ли не. Превеждат ни от едно състояние в друго. Книгата е родена от трудността да правим преход, в тях също така и опитите да ги разберем по-добре. Ще забележите, че не давам инструкции или съвети вътре в нея, защото не пиша наръчници. Искам човек да има свобода и воля, докато чете, а не готови решения, за каквото и да е.

Идеи и моменти в книгата. За…

За срещане

За завръщане

За истинското състояние да си „У дома“

За отношението към ценните за нас

За пътите, в които сме обезоръжени

За Припомнянето

За това как се откриваме и различаваме,

търсим и намираме сред останалите

За Небесното и Лекото

За това да намериш храм в себе си, независимо от мястото

За Срещата с възможността на умирането

За Чистата любов

За Преходността

За това кое е Достатъчно или „укротяване на искането“

За Смелостта

За Загубите

За Търпение и Неправене

За Музиката на Сърцето

За Слънцето

и още много други

       Не бих желала да отмемам удоволствието на читателя да открива и търси в себе си, предпочитам да става съ-автор на преживяването. Затова има и поезия в проза, чиста поезия или просто съзерцаване на идея.

         Това не е книга за самопомощ, но е и психологическа, и подходяща е за съзерцателно четене. Понякога просто предизвиквам начина на мислене и давам насоката,

а другото следва от този, който чете.

         И това е интересното, да четеш и да бъдещ едновременно търсещ, щастлив, независим по своему. Надявам се тази книжка да Ви обогати така, както обогати мен, докато „превеждах“ състоянията през думите, подреждах я и я прежвявах през годините. 

Можете да я закупите само с поръчка онлайн от тук.

 

 

Facebook Comments

Още Вдъхновение

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.